REDŐNY DIÓSD

 árnyékolástechnika-diósd

1. MŰANYAG REDŐNY

A redőny típusok között talán ez a legnépszerűbb. Megfizethető áron, bármilyen színben választható.

Kívül a nyílászáró tetején egy tok található, amely lindab lemezből készül, valamint a tok védőfóliával van ellátva az esetleges sérülések elkerülése végett.

Alap esetben a lefutósín 45×60 mm-es vagy 22×53 mm-es lehet. Minkét esetben zajcsökkentő gumival vannak ellátva.

A lefutók fehér vagy barna színűek lehetnek, amelyhez természetesen a gurtni is választható fehér vagy barna színben. A gurtni belülre a nyílászárón keresztül egy furaton, és egy un. műanyag görgős kivezetőn keresztül kerül bevezetésre. A redőny gurtni rögzítésére kézi megállító békával, vagy behúzó automatával lehetséges. Nagy előnye a redőnynek hogy megnöveli a nyílászárók hőszigetelését és hangszigetelését, valamint remekül sötétít.

Különböző igények esetén a műanyag redőny kérhető akár alumínium lefutóval, vagy alumínium záróléccel, ill. fémtengellyel. Viszont a nagyobb méretű redőnyöket alapesetben is alumínium záróléccel és fémtengellyel szereljük.

MŰANYAG REDŐNYEINK KÜLSŐ-, ILLETVE BELSŐ TOKOS KIVITELBEN IS RENDELHETŐ!

2. ALUMÍNIUM REDŐNY

Minden szempontból a legjobb választás! Ennek a redőny fajtának minden része alumíniumból készül, ebből adódóan nagyon tartós, hibalehetőségek teljesen kizárva. Ezen kívül nagyon jó hőszigetelő tulajdonságokkal bír, mivel a lécek hőszigetelt habbal vannak töltve.

Működését tekintve lehet kézi mozgatású és motoros mozgatású. Alapáron fehér és barna színben érhetőek el, felár esetén egyéb színek is lehetségesek. A lécek elcsúszását az alumínium redőny esetén az alliterek akadályozzák meg, így még kevesebb a hibalehetőség.

Az alumínium redőnylécek az acéltengelyhez T alakú fémkapoccsal illeszkednek, ami által még stabilabb a redőny. Az alumínium redőny lefutója minden esetben 22×53 mm-es alumínium profil, szúnyoghálóval kombinált típusnál pedig 40×53 mm-es. Előbbi zajcsökkentő gumival, utóbbi kefebetéttel van ellátva.

ALUMÍNIUM REDŐNYEINK KÜLSŐ-, ILLETVE BELSŐ TOKOS KIVITELBEN IS RENDELHETŐ!

3. VAKOLHATÓ TOKOS REDŐNY

Ez egy olyan redőnytípus, amelynek a helyét már az építkezés során ki kell alakítani. Remek választás lehet, hiszen a vakolás miatt kívülről semmi nem látszik a redőnytokból. A külső tokos redőnnyel szemben a vakolható tokos redőny előnyére vall az is, hogy nem takar el semmit a nyílászáró felső részéből. Ez azért jó mert sokkal több fény jut be a lakásba. Fontos odafigyelni már a tervezésnél is a nyílászáró magasságára, hiszen annak magasságát a vakolható tokhoz kell terveztetni.

4. MOTOROS REDŐNY

A redőnyök motorizálása nem csak kényelmi szempontokat szolgál, hanem nagyobb méretű redőny esetén elengedhetetlen. A rendszernek köszönhetően a redőnyeit akár egyszerre tudja nyitni és zárni, így otthona még biztonságosabbá válik.

5. SZÚNYOGHÁLÓVAL KOMBINÁLT REDŐNY

Ez egy nagyon jó minőségű anyagokból készített termék, amely amellett hogy esztétikus látványt nyújt, nagyon hasznos, hiszen egy redőnydobozban (min. 16,5 cm-es) van építve a redőny és a föl-le húzható szúnyogháló is. A redőny és a szúnyogháló külön lefutósínben, tehát dupla lefutósínben mozgatható külön-külön. A redőnyt természetesen gurtni segítségével, a szúnyoghálót pedig egy fogantyú segítségével mozgatjuk a kefés lefutósínben. A kefés lefutó sínnek köszönhetően a rovarok a szúnyogháló semelyik részén nem tudnak bejutni a lakásba. Az osztott nyílászárók esetén is tökéletesen működtethető. A szúnyogháló anyaga üvegszálas, amely felhúzott állapotban és működtetés közben is feszes marad.

 

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Ha bármelyik termékkel, szolgáltatással kapcsolatban szeretne tájékozódni kérjen díjmentes ajánlatot!

Call Now Button